2023 Ankara Boya Badana Fiyatları

2023 Ankara Boya Badana Fiyatları

Ankara’da boya badana işleri ile ilgili araştırmalarımızda, piyasada çok farklı fiyatlarla karşılaştık. 3+1 daireler için malzeme ve işçilik dahil 4000 TL’ye kadar düşük fiyatlar bulunurken, dolu daireler için 5500 TL’ye kadar yüksek fiyatlar da mevcut. Ancak bu fiyatlar bir evin boyanması ve teslim edilebilmesi için gerçeği yansıtmamaktadır maalesef.

2023 yılı güncel Ankara içi ev boya badana fiyatlarımızı sizlerle paylaşmak istiyoruz. 16 yıldır bu işi yapmaktayız ve sizlere profesyonel hizmet vermekten gurur duyarız. HEMEN ARAYIN! + 0573105605 ⊗ANKARA Pazartesi-Cumartesi 8:00-23:00

2023 Ankara boya badana fiyatları

2023 Ankara boya badana fiyatları

2023 Ankara boya badana fiyatları

2023 Ankara boya badana fiyatları

2023 yılında ortalama 100 m2 daire için boya badana fiyatlarımız aşağıdaki gibidir. Ankara içinde dairenizi, evinizi, binanızı, ofisinizi ve varsa villanızı uygun fiyatlara boyuyoruz. Aşağıda tüm sorularınıza cevap vermeye çalıştık lütfen okumaya devam ediniz!

Ev Boyama Fiyatları Ne Kadar?

Bir dairenin boyama fiyatı evin boş veya dolu olmasına göre değişiklik göstermektedir. Eğer ev boşsa boya badana işleri fiyatı daha uygun olacaktır. Dolu ise eşyaları toplamak, içinde eşya olan dairelerde çalışmak ve kamuflaj yapmak zamanı etkilediği için fiyat biraz daha pahalı olacaktır.

Ankara içi 3+1 Daire boyama fiyatı kısa bir süre için malzeme + işçilik dolu daire için 12.500 TL, boş daireler için 8.500 TL’dir. Bu fiyatın içine aşağıdaki uygulamalar dahildir:

Koruma: Dolu daireler için eşyaların ortaya toplanması, hışır ve naylonlarla örtülmesi ve çeşitli kamuflaj işlemleri (dolu daireler için)
Tamiratlar: Mevcut Tavan ve duvarlardaki tamiratların yapılması
Tavan Boyama: Tavanların 2 kat plastik tavan boyasıyla boyanması varsa kartonpiyerlerinde boyanması. (TEK tavan boyası ile)
Duvar boyama: Duvarların istenilen renklere su bazlı silikonlu tam silinebilir boya ile 2 kat boyanması. (filli boya, dyo, Marshall, polisan, gibi markalar)
Taksitle Daire veya Ev Boyatabilir miyim?

Evet, peşin fiyatına 4-9 arası taksit yapılır. Sizde evinizi renklendirmek ve boyasını yenilemek için bizi arayınız!

2023 Ankara boya badana fiyatlarıHemen ara 05373105605

Ödeme Şekli Nasıl?

Yaptığımız taksitli daire boyama hizmetinin ödeme şekli kredi kartıyla yapılmaktadır. Diğer bir şekilde senetle taksitli ev boyama da yapılabilmektedir. Ancak bu güven araştırmasından geçen müşterilerimiz için geçerlidir.

Hangi semtlerde iş yapıyoruz?

Bahçelievler, Çankaya,‎ Beşevler, Beytepe, İncek, Çayyolu, Bilkent, Maltepe, Akdere, Aktepe Keçiören Batıkent, Demetevler, Yenimahalle, Etlik, Kurtuluş, OR-AN Çankaya Yıldız, Sıhhiye ve Yaşamkent semtlerinde daire içi boya ve dekorasyon işleri yapmaktayız.

Not: Yukarıda verilen boya badana fiyatları sadece Ankara merkez için geçerlidir. Verilen boya uygulama fiyatı maksimum 100m2 ve 3+1 daireler için geçerlidir. Daha geniş ve tamiratları fazla olan dairelerin boya badana fiyatları değişiklik gösterebilir.

Boya işlemi sırasında güvenliğiniz ve eşyalarınızın güvenliği bizim için çok önemlidir. Bu nedenle boya işlemi sırasında gerekli tüm güvenlik önlemlerini almaktayız.

Öncelikle, boya işlemi sırasında kullanılan malzemelerin kalitesine ve güvenliğine dikkat etmekteyiz. Kullandığımız boyaların sağlığa zararlı olmayan, kaliteli ve güvenilir markalardan seçilmektedir.

Ayrıca, boya işlemi sırasında evinizdeki eşyaların korunması için gerekli önlemleri almaktayız. Eşyalarınız ortaya toplanarak hışır ve naylonlarla örtülmekte ve çeşitli kamuflaj işlemleri yapılmaktadır.

Boya işlemi sırasında çalışanlarımızın güvenliği için de gerekli önlemler alınmaktadır. Çalışanlarımızın iş güvenliği eğitimleri almış olmaları ve gerekli güvenlik ekipmanlarını kullanmaları sağlanmaktadır. simdiboya firmamızla da iletişime geçe bilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Call Now Button